TALLERS

De manera transversal, oferim tallers tant a famílies com a agents educatius sobre temàtiques relacionades amb millorar les relacions i sensibilitzar sobre aspectes que els infants i adolescents es poden trobar.

Estrès i Dol migratori.

Definició i característiques del dol migratori, com detectar-lo i com actuar. Conscienciar i sensibilitzar sobre aquest procés i com acompanyar als joves.

Educació emocional

Tractar la intel·ligència emocional a través de l’autoconeixement, motivació i autocures per desenvolupar habilitats socials que permetin una relació positiva entre la tensió i l’estrès i com transmetre-ho als adolescents.

Aprendre a viure junts

Posar consciència sobre estereotips i prejudicis i construir eines per adquirir habilitats socials i competències interculturals.

Coeducació

Reflexió i visió feminista de la igualtat de gènere des dels diferents entorns dels alumnes (treball a l’aula, dinamització de patis, a casa,…)

Educació intercultural

Més orientat a docents. Què és i algunes estratègies per treballar-ho a l’aula, al centre i a la comunitat.

Adolescents digitals

Més orientat per famílies. Presa de consciència de l’ús de les xarxes socials i els perills que es poden trobar per internet. Debat sobre tècniques per regularitzar l’ús d’aquestes.