DONES

20220221_095733comprimida

Taller empoderament i llengües

Cursos per dones en situació de vulnerabilitat on les acompanyem i les posem en el centre del seu procés d’aprenentatge i empoderament a través de reconèixer les seves capacitats i millorar les seves competències. A través dels cursos de llengües, comencen un procés de transformació per tal d’aconseguir la inclusió i la equitat amb l’entorn.

DSC_0309

Mòduls d’Orientació Laboral

El MOL són cursos de preparació per la inserció laboral de dones migrades. Són capacitacions teòriques i experiencials per donar inici als seus itineraris sociolaborals. En aquests mòduls trobem un de coneixements bàsics de les TIC per la recerca de feina, sessions de preparació per la recerca de feina (presentació àmbits de treball, elaboració CV, recursos i espais per la recerca de feina, estratègies per afrontar entrevistes,..) i capsules formatives sobre Neteja d’Espais.

1648723128417

Salutis

Amb l’objectiu d’ empoderar i promoure la salut integral de les dones, s’organitzen tallers temàtics per afavorir les bones practiques en salut. Es realitzen vuit tallers on es tracten diferents vessants de la salut.

Dia_dona

Activitats Dia de la Dona

Feminist-art. A través de l’ expressió artística reivindiquem la igualtat i l’equitat per a tothom.