JOVES

15679d30-03d5-4a8a-8652-9819d5c8d429

Aula Jove

Curs extraescolar fomentar l’ús de la llengua catalana per afavorir la cohesió i la igualtat d’oportunitats, així com millorar els resultats acadèmics dels nois i noies que han viscut un procés migratori. El projecte intenta enfortir conceptes com el sentit de la pertinença, l’autoconcepte i l’autoestima treballant a través de les emocions, els valors culturals, social i personals per poder coneixes i formar part de la societat sent agents implicats amb el entorn i en ells mateixos.

WhatsApp Image 2022-05-03 at 12.23.12 PM

Tallers Suport al Estudi

Sessions a diferents instituts d’educació secundària obligatòria per reforçar l’ús de la llengua catalana, construint conjuntament estratègies que ajudin a millorar els seus coneixements i resultats acadèmics als joves, majoritàriament participants de les aules d’acollida, treballant de manera transversal i interculturalment valors com el compromís, responsabilitat i cooperació per tal d’enfortir l’autoconcepte i l’autoestima.

E2366476-DA15-4CC3-B985-56952BB7ADBE

Aula d'estiu

Curs intensiu durant cinc setmanes a l’estiu amb l’objectiu de afavorir l’adquisició de competències sociolingüístiques en la llengua catalana. Orientat sobretot a aquells joves nouvinguts que pel fet d’arribar als últims mesos del curs escolar no han estat escolaritzats o han estat pocs mesos assistint a l’institut i necessiten. S’intercalen sessions teòriques per l’adquisició de vocabulari en català amb activitats d’oci i lleure, així com sortides per fomentar el coneixement de l’entorn.

CARNESTOLTES AJ

Activitats Festives

Participem en les festivitats de la ciutat. Accions comunitàries interculturals que cohesionen i harmonitzen la societat.