La televisió d’Hospitalet dins del programa  qui som què fem” ens va oferir un espai on donar a conèixer la nostra tasca com a entitat. En aquest vídeo trobareu informació bàsica sobre les activitats que oferim i la missió que tenim a Cultura Tretze. Des de l’Associació oferim un espai que vetlla per la integració de tots i totes. També, es presenta l’equip humà que treballa de manera conjunta per fer possible els diferents projectes que es desenvolupen a l’entitat, tant per a les persones migrants com per al conjunt de la població.


Cultura Tretze ofereix un gran ventall de serveis per a persones nouvingudes. La finalitat d’aquests són millorar les nocions de castellà i català com a llengua vehicular, conèixer la xarxa de serveis de la ciutat, tenir assessorament sobre temes d’immigració, així com fer un reforç emocional davant del dol migratori.


En definitiva, tenir accés a la informació per entendre la societat que els acull  per afavorir  el coneixement de la diversitat que composa la nostra societat.