Cultura Tretze us convida a participar

en l’experiència de l’ESPAI  INTERRELIGIÓS

DIVENDRES 15 DE SETEMBRE A LES 11 HS

en Fundació Migra Studium

c/ Palau, 3, 08002 Barcelona

En el marc d’una societat cada vegada més diversa a nivell cultural i religiós, l’Espai Interreligiós presenta una proposta lúdica i interactiva per conèixer i fer experiència de la diversitat religiosa del nostre entorn. Objectes de les diverses tradicions, les seves principals festes i celebracions, un mapa de la presència de les religions per països,… són alguns dels elements que, d’una forma participativa i amena anirem descobrint, i que contribueixen al diàleg i a vèncer els prejudicis que hi ha davant el fet religiós. D’aquesta manera es facilita la pràctica de l’empatia, de “posar-nos en la pell de l’altre”, i es visibilitza la diversitat que existeix en cada una de les tradicions religioses.

Destinataris
Totes aquelles persones interessades en el fet religiós, la diversitat religiosa i el diàleg.
Objectius
-Promoure una cultura de l’acollida i el diàleg.
-Fomentar el coneixement i l’experiència en matèria d’història i cultura de les religions, fent èmfasi en l’àmbit de l’espiritualitat i la teologia de les religions.
-Donar eines per a autopercebre estereotips i prejudicis.

Si esteu interessats en assistir a la sessió, si us plau confirmeu assistència abans del dia 14 de setembre al telèfon de Cultura Tretze (932637171) o bé via e-mail (info@culturatretze.org).

Organitza:    Associació Cultura Tretze                                                                    Col·labora: Fundació Migra Studium